Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει η Ευρωλίγκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν

Επιμένει η Ευρωλίγκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της διοργάνωσης, στο οποίο αποφασίστηκε ότι ο πρωταθλητής πρέπει να αναδειχθεί στο παρκέ

Την Τέταρτη ο Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας δεν θα τα παρατήσουν και θα ψάξουν να ολοκληρώσουν κανονικά τη σεζόν.

Μία μέρα αργότερα το διοικητικό συμβούλιο της διοργάνωσης πραγματοποίησε συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία αποφασίστηκε ότι θα συνεχίσει να κοιτάει τα σενάρια για να γίνει τελειώσει στο παρκέ η χρονιά.

Ο κοροναϊός έχει σταματήσει τα πάντα, όμως οι άνθρωποι της λίγκας κοιτούν το πώς θα γίνει η χρονιά της Ευρωλίγκας αλλά και του Eurocup, βάζοντας πάνω από όλους και όλα ως προτεραιότητα την υγεία των πρωταγωνιστών, δηλαδή των αθλητών, των προπονητών και όσων χρειάζονται για να τρέξουν οι αγώνες.

Η διοργανώτρια αρχή είναι διαρκώς σε επαφή με της Ένωση Παικτών και Προπονητών σχετικά με το κομμάτι των πληρωμών και όσα αναγκαστικά θα γίνουν με τους μισθούς (περικοπές) τους.

Την ίδια ώρα, στην Ευρωλίγκα κοιτούν το πώς μπορεί να μειωθεί η… χασούρα, σε μία σεζόν πάντως που θέλουν οι αρμόδιοι φορείς να συνεχιστεί κανονικά και να βγει στο παρκέ ο τελικός νικητής της διοργάνωσης.

Το διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη έγινε μεταξύ των μελών και των στελεχών της λίγκας και συμφωνήθηκε: «-Να συνεχιστεί μια ενιαία διαπραγμάτευση με την Ένωση Παικτών EuroLeague και το Προεδρείο των Προπονητών της EuroLeague με στόχο την επίτευξη συμφωνιών και με τις δύο ενώσεις.

-Να συνεχιστεί η ανεύρεση εναλλακτικών σεναρίων που θα επιτρέψουν την επανέναρξη και ολοκλήρωση σε EuroLague και EuroCup, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κατάλληλα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους παίκτες και όλους τους άλλους συμμετέχοντες.

-Να υπάρχουν διεργασίες για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων και την ανάκαμψη των συλλόγων.

-Να συνεχιστεί η δράση #EUROLEAGUEUNITED ώστε να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε κάθε κοινότητα συλλόγων και σε όλους τους φιλάθλους.

-Να διοργανώνουν περιοδικές τηλεδιασκέψεις μεταξύ των στελεχών του πρωταθλήματος και των σωματείων για τα οικονομικά, τα νομικά, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και να μοιράζονται πληροφορίες ώστε να συντονίζουν τις στρατηγικές προσπάθειες.».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024