
Ταϊλάνδη : 3 νέοι θάνατοι – Πάνω από 100 κρούσματα σε μία μέρα
Στην Ταϊλάνδη καταγράφονται συνολικά 30 θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 και 2.639 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2
Οι υγειονομικές αρχές της Ταϊλάνδης ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέγραψαν άλλους τρεις θανάτους και 111 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κοροναϊό.
Και τα τρία θύματα ήταν αλλοδαποί — ένας άνθρωπος 48 ετών με υπηκοότητα Ρωσίας, ένας δεύτερος ηλικίας 69 ετών με υπηκοότητα Ινδίας κι ένας τρίτος άνθρωπος 69 ετών με υπηκοότητα των ΗΠΑ — διευκρίνισε εκπρόσωπος του ειδικού κέντρου διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του κοροναϊού το οποίο έχει συστήσει η κυβέρνηση της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας.
Αφότου η πανδημία κλιμακώθηκε τον Ιανουάριο, στην Ταϊλάνδη καταγράφονται συνολικά 30 θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 και 2.639 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Στον αντίποδα, 888 ασθενείς έχουν ιαθεί.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
- «Επικίνδυνα ερασιτεχνική η κυβέρνηση»: Δριμεία επίθεση από την ΕΛΑΣ για το φιάσκο Ντόκου με τους Ρώσους φαρσέρ
- Τσουκαλάς: Κ. Μητσοτάκη, όταν σηκώσετε το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα, τον κ. Ντόκο θα συμβουλευτείτε;
- Η κλασική soft-core ταινία του Τίντο Μπρας «Deadly Sweet» θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Η Trivago απέσυρε το δυσφημιστικό βίντεο για τη Σαντορίνη – Το «συγγνώμη» της εταιρείας στους ξενοδόχους
- «Δεν πάει άλλο»: Πορεία με τρακτέρ στα Τρίκαλα – Οι αγρότες κατήγγειλαν την κυβέρνηση
- Αυστραλία – Αίγυπτος: Ο Εμάν Ασούρ άνοιξε το σκορ νωρίς για τους «Φαραώ» (vid)



