Σε υποχρεωτική άδεια μετ’ αποδοχών θα τεθεί ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της Μπαρτσελόνα, το οποίο δεν σχετίζεται με τα αθλητικά τμήματα της.
Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», κατέληξαν σε αυτή τη συμφωνία.
Την πρόταση κατέθεσε το σωματείο που εκπροσωπεί το προσωπικό και ο πρόεδρος Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου την έκανε αποδεκτή, κατόπιν συνεννόησης με τους άλλους διοικούντες.
Από την Τρίτη, οι 309 από τους 504 υπαλλήλους της Μπαρτσελόνα και οι οποίοι απασχολούνται σε μη αθλητικές υπηρεσίες, θα μείνουν σπίτια τους αλλά θα πληρωθούν το 100% του μισθού τους.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»