Σφαιρόπουλος: «Ακούμε σενάρια για την Ευρωλίγκα, δύσκολα θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό»
Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε σε δηλώσεις του για την διοργάνωση, την ομάδα του αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο τόσο των πρασίνων όσο και της Εθνικής.
Τώρα βρίσκεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία τα πηγαίνει περίφημα, όμως σίγουρα το όνομά του συζητιέται και κάποιοι θα τον έβλεπαν ακόμα και στην Εθνική Ελλάδας.
Ο λόγος για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος φιλοξενήθηκε από την ΕΡΑ Σπορ και στάθηκε στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή να βρεθεί κάποια ημέρα στον πάγκο της γαλανόλευκης, ενώ ρωτήθηκε και για το αν θα δούλευε στον Παναθηναϊκό.
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442