Απίστευτη εξομολόγηση από τον Κώστα Σλούκα: «Στην καραντίνα με τάιζαν με κουβαδάκι»
Η παύλα στην Ευρωλίγκα, τα σενάρια για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και το ημερολόγιο καραντίνας του Κώστα Σλούκα που αναρωτιέται ακόμα εάν προσβλήθηκε από κορωνοϊό ή ήταν η ιδέα του!
Έμεινε κλεισμένος στο σπίτι του για 14 μερόνυχτα, προτού καν επιβληθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας και έπειτα από τρεις εβδομάδες αναρωτιέται ακόμα εάν προσβλήθηκε από κοροναϊό ή ήταν η ιδέα του!
Στις 21 Μαρτίου ο Κώστας Σλούκας έμαθε ότι το πρώτο δείγμα που έδωσε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ανιχνεύθηκε θετικό, αλλά λίγες ημέρες αργότερα το δεύτερο βγήκε αρνητικό!
«Στ’ αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκα ή όχι» παραδέχεται. «Πάντως εάν όντως κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λένε ασυμπτωματικός»!
Ο διεθνής μπασκετμπολίστας αφηγείται την περιπέτειά του στα «ΝΕΑ». Ο συναγερμός, η υπνοθεραπεία, και η στάση του Ζοτς. Γιατί εξομολογείται πως άλλαξε τρόπο σκέψης. Τι του λείπει περισσότερο.
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Αταλάντα – Ίντερ 0-1: «Καθάρισε» ο Λαουτάρο και την… έστειλε κορυφή (vid)
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
- «Ο Πέρεθ θέλει τον Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442