Όταν φορούν τη φανέλα και μπαίνουν στο γήπεδο κάνουν… κατάθεση ψυχής. Κι αμείβονται γι’ αυτό, επειδή είναι επαγγελματίες παίκτες.

Αυτή τη φορά έκαναν κατάθεση χρημάτων, δείχνοντας ότι είναι ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας, ότι αφουγκράζονται τις ανάγκες κι ότι δεν κοιτάζουν (όπως κάποιοι με ευκολία τους κατηγορούν) μόνο την… τσέπη τους.

Ο λόγος για τους Έλληνες μπασκετμπολίστες, οι οποίοι δια μέσω του οργάνου τους (ΠΣΑΚ) έκαναν αυτό που όφειλαν.

«Ένα πολύ σημαντικό ποσό, από το ταμείο αλληλοβοήθειας, έδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στο Υπουργείο Υγείας, στην προσπάθειά του να βοηθήσει οικονομικά στη μάχη που δίνει η χώρα μας κατά του κοροναϊού.

Οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι πάρα πολλές και υπάρχει μεγάλη ανάγκη» μας ενημέρωσε ο ΠΣΑΚ, συμπληρώνοντας ακόμα πως:

«Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί και μέσω του ΠΣΑΚ, αρκεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου, Κώστα Αλεξανδρίδη, στο τηλέφωνο 6975888708. Υπάρχει άμεση επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν αποδεικτικά κατάθεσης των χρημάτων τους».

Γράψτε το σχόλιο σας