Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας έστειλε μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
O πρωθυπουργός θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας που εργάζονται αυτήν την δύσκολη περίοδο και φροντίζουν τους ασθενείς με κοροναϊό.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Ολη η Ελλάδα ευγνωμονεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που με αυταπάρνηση δίνει τη δύσκολη μάχη κατά του κορωνοϊού. Στους ήρωες πίσω από τις μάσκες: σας ευχαριστούμε για όλα», έγραψε στην ανάρτησή του.
Όλη η Ελλάδα ευγνωμονεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που με αυταπάρνηση δίνει τη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.