Ο Ζβέρεφ κόλλησε κοροναϊό τον περασμένο Δεκέμβριο!
Ο Γερμανός τενίστας δήλωσε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Κίνα και μετά από λίγες μέρες εμφάνισε όλα τα συμπτώματα του κοροναϊού τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του.
Τον περασμένο Δεκέμβριο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που βιώνουμε τώρα. Τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη και τον εγκλεισμό στο σπίτι. Ο υπόλοιπος κόσμος, πλην των Κινέζων, δεν ήξερε για τον Covid-19.
Φυσικά ούτε οι τενίστες, που συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους. Οπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος επισκέφθηκε την Κίνα μαζί με τη σύντροφό του και πιθανότατα κόλλησε τον κοροναϊό, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε όλα τα συμπτώματα, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα του.
«Η φίλη μου Brenda και εγώ ήμασταν στην Κίνα στις 28 Δεκεμβρίου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έβηχα για έναν μήνα στην Αυστραλία. Είχα πυρετό 2-3 μέρες και έβηχα συνεχόμενα για 5-6 ώρες. Η Brenda το ίδιο. Δεν ξέραμε τι ήταν. Ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο βήχα στη ζωή μου. Δεν πονούσα, αλλά έβηχα παρατεταμένα κάθε 10 δευτερόλεπτα».
Ο Ζβέρεφ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη χρονιά και αυτό ίσως οφείλεται στον κοροναϊό, που είναι πολύ πιθανό να τον πέρασε χωρίς να το γνωρίζει. Στο ATP Cup είχε 3 ήττες, αλλά αργότερα ανέβασε στροφές και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ, παίζοντας εξαιρετικό τένις στο Australian Open.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.