Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζβέρεφ κόλλησε κοροναϊό τον περασμένο Δεκέμβριο!

Ο Ζβέρεφ κόλλησε κοροναϊό τον περασμένο Δεκέμβριο!

Ο Γερμανός τενίστας δήλωσε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Κίνα και μετά από λίγες μέρες εμφάνισε όλα τα συμπτώματα του κοροναϊού τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που βιώνουμε τώρα. Τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη και τον εγκλεισμό στο σπίτι. Ο υπόλοιπος κόσμος, πλην των Κινέζων, δεν ήξερε για τον Covid-19.

Φυσικά ούτε οι τενίστες, που συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους. Οπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος επισκέφθηκε την Κίνα μαζί με τη σύντροφό του και πιθανότατα κόλλησε τον κοροναϊό, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε όλα τα συμπτώματα, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα του.

«Η φίλη μου Brenda και εγώ ήμασταν στην Κίνα στις 28 Δεκεμβρίου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έβηχα για έναν μήνα στην Αυστραλία. Είχα πυρετό 2-3 μέρες και έβηχα συνεχόμενα για 5-6 ώρες. Η Brenda το ίδιο. Δεν ξέραμε τι ήταν. Ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο βήχα στη ζωή μου. Δεν πονούσα, αλλά έβηχα παρατεταμένα κάθε 10 δευτερόλεπτα».

Ο Ζβέρεφ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη χρονιά και αυτό ίσως οφείλεται στον κοροναϊό, που είναι πολύ πιθανό να τον πέρασε χωρίς να το γνωρίζει. Στο ATP Cup είχε 3 ήττες, αλλά αργότερα ανέβασε στροφές και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ, παίζοντας εξαιρετικό τένις στο Australian Open.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024