Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού!

Ευχάριστα νέα: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού!

Ο Τούρκος πορτιέρε είχε νοσηλευτεί με βαριά συμπτώματα του Covid-19 και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, αλλά η υγεία του βελτιώθηκε εντυπωσιακά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα πήρε εξιτήριο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον παλαίμαχο πορτιέρο, Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο παλαίμαχος Τούρκος τερματοφύλακας όχι μόνο ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για αρκετές ημέρες.

Ο Ρουστού Ρετσμπέρ έδωσε μια μεγάλη μάχη και τελικά κατάφερε να βγει νικητής, με την είδηση της εξόδου από το νοσοκομείο να προκαλεί χαρά στους συμπατριώτες του, αλλά και σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην διεθνής άσος των Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας την περασμένη εβδομάδα μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα του Covid-19 και η κατάστασή του χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη από τους γιατρούς. Ο 46χρονος Ρουστού, όμως, δεν τα παράτησε.

Εδωσε τη μάχη και βγήκε νικητής, η υγεία του βελτιώθηκε εντυπωσιακά και πήρε εξιτήριο, αλλά είναι φυσικά υποχρεωμένος να παραμείνει σε καραντίνα σπίτι του.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024