Σε καταστάσεις πρωτόγνωρες, όλοι πρέπει να συμβάλλουν. Παλιοί και νέοι, στις επάλξεις, έτσι ώστε να φτάσει το μήνυμα #Μένουμε Σπίτι, αλλά κυρίως το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Κι όταν κοινωνοί αυτού του μηνύματος γίνονται άνθρωποι, οι οποίοι έχουν γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ελληνικής μπασκετικής ιστορίας, τότε έχει μεγαλύτερη δύναμη κι αξία.

Ο Αργύρης Καμπούρης, ο άνθρωπος που από τα δικά του χέρια γράφτηκε η πρώτη και σημαντικότερη των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ, συμμετέχει στην προσπάθεια για εθελοντική αιμοδοσία. Γιατί από το σπίτι βγαίνουμε (εκτός από τις απαραίτητες κινήσεις) ΚΑΙ για να δώσουμε αίμα.

«Ο τελευταίος καιρός που περνάμε είναι πρωτόγνωρος και δύσκολος. Όλοι μαζί καλούμαστε να μείνουμε σπίτι. Όχι μόνο για να προστατευτούμε, αλλά για να προστατέψουμε.

Βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας κι όσους έχουν ανάγκη δίνοντας αίμα. Όλοι έχουμε τους ρόλους μας και σαν ομάδα θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα» είπε ο πρώην «ερυθρόλευκος» παίκτης, στο βίντεο που δημοσίευσε.

Γράψτε το σχόλιο σας