Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησε ο διεθνούς φήμης συνθέτης προς τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Στέφανος Κορκολής ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη σε μια πολύ ευγενική χειρονομία, αυτή την περίοδο που όλοι μένουμε σπίτι , διαθέτοντας τις παρτιτούρες του στο κοινό αφιλοκερδώς μέσα από το διαδίκτυο.

Με αυτό τον τρόπο ο καθένας μπορεί να τις περιεργαστεί αλλά και να παίξει τα έργα του σπουδαίου συνθέτη.

Στον λογαριασμό του στο Instagram αλλά και στη σελίδα του στο Facebook θα βρείτε ήδη τις παρτιτούρες των έργων του «Sensitivities» και «Της Θάλασσας Νανούρισμα».

 

View this post on Instagram

Για τα φιλαράκια μου, που μου το ζήτησαν. Αυτή είναι η παρτιτούρα για πιάνο από το τραγούδι «Της θάλασσας νανούρισμα» (σε στίχους της μητέρας μου, Άντας Δούκα και σε ερμηνεία της αγαπημένης μου @alkistisprotopsalti ) μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μου http://www.stefanoskorkolis.com/ εκεί που λέει «παρτιτούρες» και να την εκτυπώσετε free, όπως και κάθε score που βρίσκεται εκεί 🎹😊 Κάνουμε υπομονή, μένουμε σπίτι, παίζουμε πιάνο, τραγουδάμε, για να περάσει ο χρόνος μας όμορφα και εποικοδομητικά 🎹🎶🎶🎶 Φιλικά, Στέφανος

A post shared by Stefanos Korkolis (@stefanoskorkolis_official) on

 

 

Sensitivities Partiture

Η αυθεντική παρτιτούρα για πιάνο, του ''sensitivities'' γραμμένη από μένα για όλες και όλους εσάς με αγάπη. Εμπεριέχει και ένα μικρό αυτοσχεδιασμό της στιγμής.Στέφανος.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να κατεβάσετε/δείτε την παρτιτούρα μπαίνετε στο επίσημο site του Στέφανου Κορκολή http://www.stefanoskorkolis.com/, επιλέγετε δισκογραφία και πατώντας πάνω στο δίσκο ''First Touch'' επιλέγετε είτε σε μορφή pdf είτε σε μορφή jpg να κατεβάσετε τη παρτιτούρα. (H παρτιτούρα ειναι διαμορφωμένη για σπουδαστές μέσης τάξης. ♫ ♪ )

Δημοσιεύτηκε από Stefanos Korkolis στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Γράψτε το σχόλιο σας