Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
FIFPro : Χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι αν δεν τελειώσει η σεζόν

FIFPro : Χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι αν δεν τελειώσει η σεζόν

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) τονίζει μέσω του γραμματέα της πως χιλιάδες άνθρωποι δε θα έχουν δουλειά αν δεν ολοκληρωθεί ομαλά η χρονιά

Το πρώτο μέλημα για την UEFA είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, όπως προκύπτει και από την (άτυπη) κόντρα της με το Βέλγιο και την απόφασή του να τελειώσει αμέσως το πρωτάθλημα λόγω της κρίσης του κοροναϊού.

Παράλληλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξετάζει όλες τις παραμέτρους, όμως η συνέχιση της σεζόν μοιάζει η μοναδική λύση, ειδικά από τη στιγμή που σκέφτεται πως χιλιάδες θα είναι οι άνθρωποι που δε θα έχουν δουλειά για μήνες αν δεν τελειώσει η χρονιά.

Από τη μεριά της, η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro) τονίζει, μέσω του γενικού γραμματέα της, το μεγαλύτερο κίνδυνο που κρύβει η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο Γιόνας Μπάερ Χόφμαν είπε πως «η πίεση θα είναι τεράστια αν δεν τελειώσει η σεζόν. Οι σύλλογοι θα έχουν μια τρύπα έξι μηνών στα έσοδά τους. Χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται στην ποδοσφαιρική βιομηχανία θα χάσουν τις δουλειές τους, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024