
Κοροναϊός : Το ΝΒΑ δώρισε πάνω από 1 εκατ. μάσκες στη Νέα Υόρκη
Το ΝΒΑ προχώρησε σε μια ακόμα υπέροχη κίνηση, προκειμένου να συνδράμει στη μάχη κατά του κοροναϊού
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το ΝΒΑ, σε συνεργασία με τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Μπρούκλιν Νετς και τον Γενικό Επίτροπο της Κίνας, προχώρησε σε δωρεά 1.000.000 χειρουργικών μασκών, για να καλυφθούν οι ανάγκες των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κύρια εστία της επιδημίας κοροναϊού στις ΗΠΑ είναι η πολιτεία της Νέας Υόρκης, και ειδικότερα η πόλη της Νέας Υόρκης, η οποία έχει καταγράψει 1.905 θανάτους από τον ιό.
Έτσι, η ανάγκη στήριξης του συστήματος υγείας είναι μεγάλη, και σε αυτό το πλαίσιο το NBA αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά ενός εκατομμυρίου μασκών.
Πριν από μερικές ημέρες είχε διαρρεύσει η κίνηση του Στεφόν Μάρμπερι να αγοράσει και να διαθέσει αμέσως άλλες 10.000.000 μάσκες για τον ίδιο σκοπό.
- Οι εγκληματικές οργανώσεις πλουτίζουν καθώς οι ιστοσελίδες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών διπλασιάζονται
- Κατάσκοποι… της Τεχνητής Νοημοσύνης οι εργοδότες – Πρώτα παρακολουθούν, μετά απολύουν
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία

