Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντατόμε: «Το γήπεδο που θα παίζαμε τώρα είναι πλέον γεμάτο με κρεβάτια»

Ντατόμε: «Το γήπεδο που θα παίζαμε τώρα είναι πλέον γεμάτο με κρεβάτια»

Ο Ιταλός φόργουορντ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Τουρκία σχετικά με τον κοροναϊό.

Σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης μίλησε ο Λουίτζι Ντατόμε σχετικά με τη ζωή στην καραντίνα αλλά και για τον Τζόρντι Μπερτομέου.

O Ιταλός φόργουορντ της Φενέρ, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στην χώρα του και έχει παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, τοποθετήθηκε στο Sky Sports Italia για τα όσα κάνει για να γεμίσει την καθημερινότητά του αλλά και για τις προσπάθειες που κάνει μαζί με τη Ευρωλίγκα για να βρεθεί λύση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague είπε αρχικά:

«Έχω φτιάξει ένα είδος ρουτίνας στο σπίτι, με αρκετά Instagram Live και πολλές τηλεφωνικές κλήσεις με φίλους μου, για να δω πώς είναι τα πράγματα στην Ιταλία. Βιώνω κι εγώ, όπως όλοι, μια κατάσταση που ποτέ δεν περιμέναμε να ζήσουμε.

Σκέψου ότι στο σπίτι κάνουμε γυμναστική με λάστιχα και ό,τι μπορούμε για να μείνουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Είναι ένας τρόπος για να περάσει η ώρα, να βγάλει κάμποση ενέργεια και να είσαι έτοιμος όταν ξεκινήσουν πάλι οι αγώνες.

Μαθαίνω επίσης τούρκικα, κι αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι ντροπή πλέον να μην μιλάω την γλώσσα, όντας εδώ για μια πενταετία. Είμαι στο πρώτο ή δεύτερο επίπεδο, ας πούμε ότι άμα χρειαστεί να μιλήσω, θα με καταλάβει κάποιος».

Όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει την επόμενη μέρα μετά την πανδημία, εξήγησε ότι:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτομαι καθόλου ούτε το Προολυμπιακό Τουρνουά ούτε το υπόλοιπο της σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε. Η επόμενη σεζόν θα είναι διαφορετική, κι αυτό γιατί η πανδημία χτύπησε τους πάντες με «δημοκρατικό» τρόπο. Ο αθλητισμός δεν θα είναι όπως πριν. Για να καταλάβεις, το γήπεδό που θα παίζαμε τώρα είναι πλέον γεμάτο με κρεβάτια για έκτακτη ανάγκη. Οπότε είναι δύσκολο να πας πέρα από αυτό. Τον Νοέμβριο θα γίνω 33 ετών, οπότε άμα σωματικά είμαι καλά, θα βρίσκομαι στο Προολυμπιακό».

Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας:

«Η φωτιά μέσα μου παραμένει αναμμένη. Μου λείπει ένα μετάλλιο με την εθνική ομάδα, το προσπαθούμε εδώ και πολλά καλοκαίρια, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της φετινής σεζόν και τις συζητήσεις της Ένωσης Παικτών, απάντησε ότι:

«Μιλάμε με την EuroLeague για να δούμε αν μπορεί να συνεχιστεί η σεζόν. Είμαστε συνομιλητές και θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στον κόσμο, οπότε το τηλέφωνό μου είναι συνέχεια ανοιχτό. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ανάγκες που δεν μπορούμε ούτε να σκεφτούμε, αλλά όλοι σκέφτονται τώρα την οικογένειά τους και τους δικούς του ανθρώπους».

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024