Η κηδεία του νεότερου θύματος  του κοροναϊού στη Βρετανία, τελέστηκε χωρίς την παρουσία της οικογένειάς του.

Οι αγαπημένοι του δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία του καθώς δύο από τα αδέλφια του έχουν πλέον αναπτύξει συμπτώματα κοροναϊού.

Ο, μόλις 13 ετών, Ismail Mohamed Abdulwahab, από το Brixton του νοτιοδυτικού Λονδίνου, πέθανε από το φονικό ιό, ενώ είχε μεταβεί στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια.

Ένας οικογενειακός φίλος, ο Mark Stephenson, εξήγησε ότι δύο από τα αδέλφια του παιδιού παρουσίασαν συμπτώματα, όπως  πυρετό και απώλεια γεύσης. Κατά συνέπεια η μητέρα και τα έξι αδέλφια του μπήκαν σε κατ οίκον καραντίνα και δεν μπορούσαν να παραστούν στην κηδεία του παιδιού.

Αντ ‘αυτού, ξένοι με προστατευτικές στολές και μάσκες μετέφεραν το φέρετρο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στους Αιώνιους Κήπους παρουσία φίλων της οικογένειας οι οποίοι τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Stephenson πριν την τελετή, δήλωσε ότι «θα επιχειρήσουμε να στείλουμε μια ζωντανή ροή της κηδείας στη μητέρα και τα αδέλφια του που είναι συντετριμμένοι (…) έχουν ωστόσο συγκινηθεί από τη ζεστασιά και τα πολύ θετικά μηνύματα υποστήριξης που λαμβάνουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Mark Stephenson, είχε στήσει μια σελίδα στο GoFundMe για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα της κηδείας του παιδιού και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 67.000 λίρες που θα δοθούν στην οικογένεια.

Πηγή The sun

 

Γράψτε το σχόλιο σας