Το 24ωρο του πρωθυπουργού την εποχή του κοροναϊού : Τα ΝΕΑ στην «αίθουσα πολέμου» του Μαξίμου»
Η καθημερινότητα του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου την περίοδο του κοροναϊού
Μέχρι τις 3 Μαρτίου, οπότε βρέθηκε στις Καστανιές του Εβρου μαζί με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο Πρωθυπουργός διαχειριζόταν την κρίση των συνόρων. Από την επομένη διαχειριζόταν μια κρίση που δεν γνωρίζει σύνορα.
Απέναντι στον κοροναϊό που κατέφτανε από το μέλλον το Μέγαρο Μαξίμου μετατράπηκε εν μία νυκτί σε «αίθουσα πολέμου». Η έκφραση απέχει ίσως από το προφίλ της «ήπιας τεχνοκρατικής δύναμης» που εκπέμπει ο Πρωθυπουργός.
Ταιριάζει, όμως, στην κατάσταση εξαίρεσης του τελευταίου μήνα σαρώνοντας ακόμη και τις αντιστάσεις των πολιτών για το απειροπόλεμο κράτος.
Όλοι οι παίκτες του εσωτερικού συστήματος γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι διαθέσιμος σε εβδομαδιαία βάση 24 ώρες το 24ωρο. «Εχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου» λέει ο ίδιος. «Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα, η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κοροναϊού».
- Παναγιώτης Τζαννετάκης: Ήθος, ευπρέπεια και γνώσεις
- «Συνάντηση του Καρέτσα με τη Ντόρτμουντ»
- ΠΟΥ: Πέντε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο
- Πρώην στέλεχος της OpenAI περιγράφει πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με το σπέρμα του Μασκ
- «Ψηλά το κεφάλι, τα μάτια μονάχα στον στόχο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει Game 4 με Βαλένθια
- Μπιενάλε Βενετίας: Διαμαρτυρία Pussy Riot και Femen έξω από το ρωσικό περίπτερο για την επιστροφή της Ρωσίας


