Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: «Το κράτος μου πήρε όλα τα χρήματα του My Style Rocks»

Λάκης Γαβαλάς: «Το κράτος μου πήρε όλα τα χρήματα του My Style Rocks»

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του.

«Μου πήραν τα χρήματα»

«Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν.

Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα. Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς. Νόμιζα πως αυτό το κράτος θα ήταν πιο μοντέρνο», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

View this post on Instagram

Καλημερα φιλοι μου και καλο μηνα Απριλιο…🌻 Ποσο θα μου αρεσε να χαραξει η μερα και η πρωτη ειδηση στα μηντια, να ηταν πως ο κορωναιος ειναι πρωταπριλιατικο ψεμα…🙏🏼‼️ Αντ’αυτου ομως ψεματα ειναι οτι….. Ειναι sold out οι παραστασεις σε ολα τα θεατρα οτι φτυνηνε η Βενζινη οτι ειναι μοδα ο Cavalli οτι η Zeus+Dione εκανε τις στολες της Aegean, οτι ο Σεφερλης θα παιξει στην Επιδαυρο ενω ο Μαρκουλακης αγορασε το Δελφιναριο, οτι ο Γαβαλας ειναι Σταρ, οτι το πασχα θα γινει Ιουνιο για μα μην πανε αχρηστα τα εριφια,οτι η Μενεγακη θα μεινει στον Alpha, οτι η Παναγια της Τηνου θα παραμεινει κλεισυη τον δεκαπενταυγουστο, και το πισω μερος του σακακιου μου, ειναι οπως ηδευτερη φωτο…😂😂😂 #μένουμεσπίτι #happyaprilfools

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

«Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή»

«Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός..»

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024