Τη στιγμή που η κεντρική κατεύθυνση των UEFA, FIFA και Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Λιγκών είναι να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις για τη σεζόν 2019/20, η απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προοπτική ολοκλήρωσης της εφετινής Eredivisie.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά την Τρίτη (31/03), ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε επεκτείνεται η απαγόρευση αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα έως τις 28 Απριλίου, ενώ σε ότι αφορά τις επαγγελματικές ομάδες (όλων των αθλημάτων), το μέτρο επεκτείνεται μέχρι την 1η Ιουνίου.
Με απλά λόγια το Ολλανδικό πρωτάθλημα θα παραμείνει στο «ψυγείο» για τουλάχιστον δύο μήνες ακόμη, ελαχιστοποιώντας τα περιθώρια για την ολοκλήρωσή του.
Αξίζει να επισημανθεί πως μέχρι το «lockdown» στην Ολλανδία, είχαν πραγματοποιηθεί οι 25 από τις 34 αγωνιστικές της Eredivisie κι απομένουν άλλες 9, οι οποίες είναι άγνωστο ακόμα αν θα καταστεί δυνατό να διεξαχθούν, με νέα χρονική παράταση για τον προσεχή Ιούλιο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.