Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 5: Ανανέωση στα σημεία

BMW Σειρά 5: Ανανέωση στα σημεία

H ανανεωμένη Σειρά 5 θα υποδεχθεί σειρά βελτιώσεων σε επίπεδο ψηφιακής τεχνολογίας και κινητήρων με στόχο,  περισσότερες δυνατότητες και αποδοτικότητα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την υπό εξέλιξη, ανανεωμένη εκδοχή της Σειράς 5, εν όψει της άφιξής της η οποία αναμένεται προς τα τέλη του 2020, προσφέροντας αναβαθμισμένους κινητήρες, βελτιωμένο infotainment χωρίς φυσικά να λείπουν και οι σχεδιαστικές αναβαθμίσεις.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο,  κατά το τεκμήριο του φωτογραφικού φακού, δεν αναμένονται ριζικές διαφοροποιήσεις καθώς οι βαυαροί σχεδιαστές θα ακολουθήσουν την εξελικτική οδό, παραλλάσσοντας την γρίλια, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό η ανανεωμένη Σειρά 5 αναμένεται να επωφεληθεί από το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης iDrive με οθόνη αφής 12,3 ιντσών στα πρότυπα των πρόσφατων Χ5 και Χ6.

Σημαντικές προσθήκες αναμένονται και σε ό,τι αφορά τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία θα βελτιώσουν τις δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Βελτιώσεις θα πραγματοποιηθούν στην  plug–in  υβριδική έκδοση 530e Performance η οποία αναμένεται να αποκτήσει μια μεγαλύτερης απόδοσης μπαταρία που αναμένεται να αυξήσει την ηλεκτρική της αυτονομία άνω των 50 χλμ. αλλά και την αποδοτικότητά της .

Στοχευμένες αναβαθμίσεις αναμένονται και στις υπόλοιπες, συμβατικές εκδόσεις της νέας 5άρας στοχεύοντας στην βελτίωση της αποδοτικότητας χωρίς ωστόσο να λείψουν και αυτές, που κατά περίπτωση, θα αυξήσουν τη διαθέσιμη ισχύ.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024