Κοροναϊός : Πλειστηριασμός προσωπικών αντικειμένων αθλητών για ενίσχυση της μάχης κατά της πανδημίας
Αθλητές από περισσότερα από 20 αθλήματα δωρίζουν αντικείμενα προκειμένου να βγουν σε πλειστηριασμό και τα χρήματα να δοθούν στην αντιμετώπιση του κοροναϊού.
Περισσότεροι από 115 αθλητές, προπονητές και προσωπικότητες από τον αθλητισμό, από 13 χώρες συμμετέχουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα ταμείο απόκρισης COVID-19.
Ο στόχος τους; Η παροχή βοήθειας σε άτομα που αγωνίζονται κατά της παγκόσμιας πανδημίας.
Οι Σιμόν Μπάιλς (Γυμναστική), Μαρκ Κιούμπαν Cuban (Ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς του ΝΒΑ), Στέφεν Κάρι (ΝΒΑ), Ντέιλ Ερνχαρντ Τζ. (Stock car racing), Τόνι Χοκ (Επαγγελματίας του Skateboard), Ρόουζ Λαβέλ (Ποδόσφαιρο), Τζακ Νικλαους (Γκολφ), Μάικλ Φελπς (Κολύμβηση), Ντέιβιντ Ορτίθ (Μπέιζμπολ) και Μάικλ Στράχαν (NFL) είναι μερικοί από τους αθλητές.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αθλητές από περισσότερα από 20 αθλήματα έχουν δωρίσει αντικείμενα για πλειστηριασμό σε δωρητές που θα πραγματοποιούν ελάχιστη δωρεά 25 δολλαρίων για το καθένα…
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.