
Πρόεδρος Τορίνο: «Για μένα τελείωσε το πρωτάθλημα, να μη γίνει απονομή»
Να ακυρωθεί η σεζόν και να μην υπάρξει απονομή πρωταθλήματος ζήτησε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο.
Την άποψη ότι πρέπει να ακυρωθεί η σεζόν στην Serie A λόγω του κορωνοϊού εξέφρασε ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο ο οποίος πρότεινε την επόμενη σεζόν σε όλα τα γήπεδα της χώρας η είσοδος να είναι ελεύθερη.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Όλοι πρέπει να κάνουμε… θυσίες, γι’ αυτό και είχα μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνουν… θυσίες για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Να αποφασίσουμε όλες οι ομάδες και την νέα χρονιά να ανοίξουμε τις πόρτες για να παρακολουθήσει ο κόσμος δωρεάν τους αγώνες, όσους χάνουν φέτος από την κρίση.
Για μένα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να γίνει καμία απονομή, όλα να ακυρωθούν. Ξέρω ότι στεναχωρώ κάποιους αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Στην Γουχάν ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα στις 25 Ιανουαρίου και όλα τελείωσαν στις 8 Απριλίου. Μιλάμε για 2,5 μήνες μετά. Αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ιταλία, οι ομάδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στα τέλη Μαίου και οι αγώνες τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Αν μετά δώσεις έναν μήνα για διακοπές, έναν μήνα για προετοιμασία, το επόμενο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Δεν γίνεται αυτό. Δεν θα κερδίσει κανείς το Σκουντέτο».
- Διεθνής αναγνώριση για τον πολυαθλητικό Ολυμπιακό: «Παραμένει κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ με τους περισσότερους τίτλους» (pic)
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Τα SOS για καθαρισμό, δήλωση και πρόστιμα
- Φροντίδα είναι η προσοχή που δίνεις σε όλα εκείνα που έχουν σημασία για το μωράκι σου
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: Γέννησε το πρώτο παιδί της – Το φύλο του νεογέννητου
- Ξεχάστε το επόμενο «μπαμ» παραγωγικότητας: Η μεγάλη παγίδα της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Η απάντηση Κακλαμάνη στο μήνυμα Ανδρουλάκη για την εξεταστική: Ό,τι είναι να ειπωθεί, θα ειπωθεί στη συνεδρίαση της Ολομέλειας


