Κοροναϊός: Οι περικοπές είναι πανευρωπαϊκό γεγονός
Είτε με κρατικές παρεμβάσεις, είτε με συνεννοήσεις ομάδων και παικτών, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες επιτυγχάνονται συμφωνίες για μειώσεις συμβολαίων.
Την Πέμπτη το ΔΣ της Superleague θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη και ένα από τα θέματα που θα το απασχολήσουν είναι το κόστος από τη διακοπή των παιχνιδιών.
Η ζημιά είναι σημαντική, αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς όσο παραμένει άγνωστη η διάρκεια του «lockdown».
Είναι προφανές ότι ένα μέρος της χασούρας των ΠΑΕ θα μετακυλήσει στους παίκτες και στους προπονητές της κατηγορίας.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι