Μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια εντοπισμού των κρουσμάτων κοροναϊού δίνει η συστράτευση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, που θα διενεργεί πλέον 7500 μοριακά τεστ την εβδομάδα

Μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια εντοπισμού των κρουσμάτων κοροναϊού δίνει η συστράτευση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, που θα διενεργεί πλέον 7500 μοριακά τεστ την εβδομάδα.

Το MEGA βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αιμοδοσίας, στους Θρακομακεδόνες, και κατέγραψε τη θέληση και την ετοιμότητα του προσωπικού.

Το σπουδαίο κέντρο με όλες του τις δυνάμεις , ιατρικό, επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμό θα έχει τη δυνατότητα να διενεργεί 7.500 μοριακά τεστ την εβδομάδα.

«Θα γίνει το στρατηγικό εργαλείο για τον έλεγχο του κοροναϊού. Κυρίως να αυξήσουμε την ασφάλεια στα κτίρια έτσι ώστε το προσωπικό που θα χρησιμοποιηθεί να είναι ασφαλές και να μην γίνει εδώ χώρος διασποράς του του ιού», αναφέρει ο κ. Κατσίβελας Πρόεδρος Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Στο κέντρο Αιμοδοσίας στους Θρακομακεδόνες γίνονται εργασίες ώστε το Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου να ετοιμαστεί κατάλληλα για να γίνονται με ασφάλεια τα τεστ για COVID -19.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr