Ανταποκρίθηκε στο κάλεσα του Κ. Μητσοτάκη

Μετά τα πολιτικά πρόσωπα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πρωθυπουργού να συμβάλουν στην ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για την αντιμετώπιση της κρίσης του κοροναϊού, σειρά παίρνουν και οι οικονομικοί παράγοντες.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, θα προχωρήσει στην παραχώρηση του 50% του μισθού του για δύο μήνες προκειμένου να αναδειχθεί συμβολικά η μάχη που δίνουν όλοι για να ξεπεραστεί η κρίση. Οι συμβολικές αυτές κινήσεις γίνονται έτσι ώστε να αναδειχθεί και το γεγονός – όπως επισήμανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης- ότι απέναντι στην υγειονομική κρίση όλοι είναι ίσοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός με μήνυμά του τόνιζε:

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr