Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

«Στον πάγο» -και- η έκθεση αυτοκινήτου του Detroit

Την ακύρωση -και- της διεθνούς έκθεσης του Detroit αποφάσισαν οι διοργανωτές της. Ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Ιουνίου μετά την περσινή απόφαση για την μετακίνησή της από τις αρχές χρονιάς που ήταν η παραδοσιακή χρονική περίοδος διεξαγωγής της, στις αρχές του καλοκαιριού.

Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης διεθνούς αμερικανικής έκθεσης αυτοκινήτου για το 2020, επικαλούμενοι τις ειδικές συνθήκες που έχουν ενσκήψει από την πανδημία του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης η οποία θα πραγματοποιείτο στα μέσα Ιουνίου στο Detroit του Michigan.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο χώρος που θα φιλοξενούσε τη διεθνή αμερικανική έκθεση θα μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο, προσφέροντας περίθαλψη στους νοσούντες από την πανδημία του Covid 19.

H πολιτεία του Michigan έχει πληγεί σφοδρά από την πανδημία καταγράφοντας 4.650 κρούσματα και 111 θανάτους. Η εξάπλωση του ιού στην πολιτεία είναι εκθετική, με τις τελευταίες ημέρες να προστίθενται περί τα 1.000 κρούσματα ημερησίως  καθιστώντας το Michigan την 3η αμερικανική πολιτεία με τους περισσότερους θανάτους λόγω της πανδημίας.

Σε ό,τι αφορά την έκθεση, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2019 αποφασίστηκε η «μετακίνηση» της διοργάνωσης από Ιανουάριο οπότε πραγματοποιούνταν παραδοσιακά, σε Ιούνιο προκειμένου να αυξηθεί η απόσταση και να μειωθεί ο «ανταγωνισμός» με την ολοένα και πιο δημοφιλή έκθεση προϊόντων τεχνολογίας CES που φιλοξενείται στο Las Vegas στις αρχές κάθε χρονιάς και προσελκύει ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Φέτος θα ήταν η πρώτη φορά που η έκθεση του Detroit θα ξεκινούσε καλοκαίρι, ενώ με δεδομένη την ακύρωση και ότι η επόμενη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2021, θα περάσουν περίπου δυόμιση χρόνια ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις της.

Σε αντίθεση με την έκθεση του Detroit, αυτή της Νέας Υόρκης η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου δεν ακυρώθηκε με τους διοργανωτές να αναζητούν νέα ημερομηνία περί τα τέλη Αυγούστου. Ο χώρος που φιλοξενεί την έκθεση της Νέας Υόρκης, το  Javits Convention Centre στο Manhattan έχει επίσης μετατραπεί σε προσωρινό νοσοκομείο.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024