Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη της Super League στην οποία όμως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια οριστική απόφαση. Απόλυτος ρυθμιστής, η πορεία του κοροναϊού

Όπως σε όλη την Ευρώπη έτσι και στην Ελλάδα, κύριο μέλημα όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αρέσκονται στις… παύλες) είναι η ολοκλήρωση της σεζόν μέσα στο γήπεδο. Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω προκαλώντας κοσμογονικές αλλαγές ωστόσο ιού επιτρέποντος, πρέπει να βρεθεί η ιδανική λύση για τη συνέχιση της σεζόν.

Έτσι και στην Super League αναμένεται τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη όπου όμως δεν θα παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Και πώς αλλιώς με τον ιό να είναι ακόμη σε έξαρση και ο κίνδυνος να παραμονεύει.

Θα συζητηθούν όμως τα δεδομένα που θα έχουμε μέχρι εκείνη την στιγμή, θα γίνουν εκτιμήσεις και φυσικά είναι ξεκάθαρο πως ότι γίνει θα γίνει από τα μέσα Μαΐου και μετά. Με την ελπίδα πως τότε θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα με την πανδημία.

Η UEFA είναι σύμμαχος στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων κάτι στο οποίο βέβαια βοηθάει και η μετάθεση του EURO για το επόμενο καλοκαίρι που αφήνει το φετινό διαθέσιμο. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη του ιού και τα δεδομένα θα επανεξετάζονται συνεχώς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr