«Οι οδηγίες είναι ίδιες με της Ελλάδας για όσους δεν νοσούν βαριά. Η Ελλάδα μας κάνει περήφανους. Η κρατική αντίδραση που υπήρξε στην Ελλάδα είναι θαυμάσια. Εδώ το σύστημα ενδιαφέρεται για την παραγωγή και αγνοεί την αντίθεση της παραγωγής με τον ανθρώπινο παράγοντα» τόνισε ο Γιώργος Βέλμαχος, τραυματιολόγος στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ

Στην έκτακτη εκπομπή του MEGA για τον κοροναϊό μίλησε ο Γιώργος Βέλμαχος, τραυματιολόγος στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

«Δυστυχώς είναι δύσκολη η κατάσταση. Η Νέα Υόρκη έχει χτυπηθεί περισσότερο από όλα τα κρατίδια των ΗΠΑ, ωστόσο ο ιός εξαπλώνεται γρήγορα παντού. Θα περίμενε κανείς μια από τις πιο προηγμένες χώρες να είναι προετοιμασμένη, αλλά δεν είμαστε» σημείωσε ο κ. Βέλμαχος.

«Στη Νέα Υόρκη τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Στις άλλες πόλεις δεν έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα, και ελπίζουμε να μην φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση στη Βοστόνη. Στη Νέα Υόρκη χρησιμοποιούν ξανά και ξανά τις ίδιες μάσκες, δεν υπάρχουν μέσα κάλυψης όλου του σώματος για όλους τους γιατρούς, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή χωρίς πολεμοφόδια» τόνισε ο ίδιος.

«Οι οδηγίες είναι ίδιες με της Ελλάδας για όσους δεν νοσούν βαριά. Η Ελλάδα μας κάνει περήφανους. Η κρατική αντίδραση που υπήρξε στην Ελλάδα είναι θαυμάσια. Εδώ το σύστημα ενδιαφέρεται για την παραγωγή και αγνοεί την αντίθεση της παραγωγής με τον ανθρώπινο παράγοντα» πρόσθεσε.

«Είναι ανθρώπινος ο φόβος. Αυτό λέω και στην ομάδα μου. Είναι μία πρωτοφανής πανδημία που πλήττει και τους γιατρούς. Η πιθανότητα μεταφοράς του ιού από γιατρό σε γιατρό, από νοσοκόμα σε νοσοκόμα είναι πολύ μεγαλύτερη» ανέφερε κλείνοντας ο κ. Βέλμαχος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr