Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δράμα δίχως τέλος στην Ισπανία: 832 νεκροί σε μία μέρα

Δράμα δίχως τέλος στην Ισπανία: 832 νεκροί σε μία μέρα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η Ισπανία σημείωσε τους περισσότερους θανάτους σε ένα 24ωρο, αφού το Σάββατο καταγράφηκαν άλλοι 832 νεκροί από κοροναϊό.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, η Ισπανία σημείωσε τους περισσότερους θανάτους σε ένα 24ωρο, αφού το Σάββατο καταγράφηκαν άλλοι 832 νεκροί από κοροναϊό.

Πλέον, οι θάνατοι από Covid-19 στην Ισπανία ανέρχονται σε 5.690. Από την Πέμπτη προς την Παρασκευή η χώρα είχε σημειώσει πάλι θλιβερό ρεκόρ, καθώς 769 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας ανακοίνωσε επίσης 8.189 νέα κρούσματα, με τη χώρα να αριθμεί συνολικά 72.248.

Η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο με τους περισσότερους θανάτους από κοροναϊό και η τέταρτη σε κρούσματα.

Η ισπανική κυβέρνηση δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση του κοροναϊού. Η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοινώθηκε πριν δύο εβδομάδες έχει ήδη επεκταθεί έως τις 11 Απριλίου.

Μέτρα για τις απολύσεις – Επάρκεια στα σούπερ μάρκετ

Το ισπανικό υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε σήμερα μέτρα που αποτρέπουν τους εργοδότες να επωφελούνται από την κρίση που έχει προξενήσει η πανδημία του κοροναϊού για ν’ απολύουν εργαζομένους, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας Γιολάνδα Ντίαθ.

«Στη χώρα μας ουδείς μπορεί να επωφελείται από αυτή την υγειονομική κρίση, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείς τον COVID-19 για να απολύεις ανθρώπους», δήλωσε η υπουργός, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Μαρία Χεσούς Μοντέρο, διαβεβαίωσε μετά το συμβούλιο πως οι αλυσίδες τροφοδοσίας λειτουργούν ομαλά, παρά την πανδημία του κοροναϊού. Η Ισπανία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός και τροφοδότης της ΕΕ σε φρούτα και λαχανικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024