
Κοροναϊός : Πρώτο κρούσμα στο Άγιο Όρος – Μοναχός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ
Συμπτώματα έχουν εμφανίσει και άλλοι μοναχοί της ίδιας μονής, που παραμένουν σε καραντίνα στα κελιά τους.
Μοναχός του Αγίου Όρους νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, έχοντας προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Ο μοναχός εγκαταβιεί σε μεγάλη μονή του Άθω και -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε ταξιδέψει στην Αγγλία με αντιπροσωπεία του μοναστηρίου.
Συμπτώματα έχουν εμφανίσει και άλλοι μοναχοί
Συμπτώματα έχουν εμφανίσει και άλλοι μοναχοί της ίδιας μονής, που παραμένουν σε καραντίνα στα κελιά τους.
Είναι το πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα στο Άγιο Όρος, που εδώ και μία εβδομάδα έχει κλείσει τις πύλες του στους προσκυνητές, λόγω του κοροναϊού.
Πριν από μερικές μέρες, ύποπτα συμπτώματα είχε εμφανίσει και ένας Ιταλός προσκυνητής, ενώ βρισκόταν στην Ιερά Μονή Χελανδαρίου, ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στο ΑΧΕΠΑ, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για γρίπη.
- Νατάσα Μωϋσόγλου: Πέθανε η αγαπημένη μουσικός
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Μουρτζούκου: Τη μητέρα του Παναγιωτάκη κατονόμασε ως δολοφόνο – Σοκάρουν οι εικόνες με την κακοποίηση του μωρού
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Απρόοπτο στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές – Τι συνέβη

