
Κοροναϊός : Δύσκολο να ξεκινήσει η Serie A τον επόμενο μήνα κατά τον ιταλό υπουργό Αθλητισμού
Ο Βιντσένζο Σπανταφόρα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία με τον κοροναϊό, ενώ αναφέρθηκε και στην επανέναρξη της Serie A αλλά και των υπόλοιπων πρωταθλημάτων
Ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσένζο Σπανταφόρα, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου η Serie A, αφού η κατάσταση παραμένει τραγική στη γειτονική χώρα.
Ο Σπανταφόρα μιλώντας στο Rai 3 ήταν ξεκάθαρος, ενώ δήλωσε ότι όλοι οι αγώνες πηγαίνουν για κεκλεισμένων των θυρών.
«Οι εκτιμήσεις που έγιναν για την έναρξη στις 3 Μαΐου ήταν αρκετά αισιόδοξες όσον αφορά την πανδημία του κοροναϊού και την εξέλιξή της στην Ιταλία. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι, εφόσον ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, οι αγώνες, ανεξαρτήτως αθλήματος, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι δυνατόν να σκεφτούμε κάτι άλλο.
Επίσης, έχω αμφιβολίες για τις 3 Μαΐου, πρέπει να προσαρμόσουμε τις αποφάσεις μας με βάση την πορεία της πανδημίας. Υπάρχει τεράστια ιατρική κρίση στην χώρα αυτήν τη στιγμή. Πρέπει η Ομοσπονδία να αποφασίσει την αναβολή των αγώνων μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού».
- H «Emily in Paris» αφήνει για λίγο τη Γαλλία και μετακομίζει στη Μύκονο
- Στη Super League 2 η ΑΕΛ Novibet – Η βαθμολογία των play outs (pic)
- CNBC: Οι τρεις πιο αποκαλυπτικές ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν τους βλέπει κανείς
- ΑΕΛ Novibet – Ατρόμητος 2-1: Νίκη χωρίς αντίκρισμα – Υποβιβάστηκαν οι Θεσσαλοί
- Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 0-0: Bαθμός – χρυσάφι για τους Αρκάδες στη μάχη για την παραμονή
- Ολυμπιακός: Βράβευσε τέσσερις θρυλικές μορφές της γυναικείας ομάδας πόλο (vid)


