Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονιστική συνέντευξη του Αλεν: Η ζωή σε καραντίνα, ο προβληματισμός και η ευχή του

Συγκλονιστική συνέντευξη του Αλεν: Η ζωή σε καραντίνα, ο προβληματισμός και η ευχή του

Ο Γάλλος πορτιέρο του Ολυμπιακού μίλησε στους συμπατριώτες του για τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητά του ο κοροναϊός, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους ανεύθυνους συνανθρώπους μας και ευχήθηκε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση

Ο κοροναϊός έχει φέρει τα πάνω-κάτω σε όλο τον πλανήτη και έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους. Οι άνθρωποι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, δεν μπορούν να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πολλά ακόμα προβλήματα. Μικρότερα ή μεγαλύτερα.

Στον χώρο του ποδοσφαίρου τα πάντα έχουν παγώσει. Αγώνες δεν γίνονται, οι παίκτες είναι κλεισμένοι και αυτοί στα σπίτια τους και οπλισμένοι με υπομονή περιμένουν πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι διοργανώσεις.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπόμπι Αλεν, μίλησε στους συμπατριώτες του για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τις άσχημες εικόνες που έχει δει στα γαλλικά ΜΜΕ για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του, για το πως περνάει τις ώρες στο σπίτι του, αλλά και για τον… Γολγοθά που κληθούν να ανέβουν οι ομάδες όταν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. «Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν σύντομα και να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι», ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο πορτιέρο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το πως το αντιμετωπίζει: «Πνευματικά είναι κάτι δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο».

Την οικογένειά του: «Η οικογένειά μου και η σύντροφός μου είναι στην Γαλλία. Σε μία τέτοια περίοδο θέλεις να είσαι κοντά σε όσους αγαπάς. Πάντα αναρωτιέσαι εάν είναι καλά. Κάνεις πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σου. Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν σύντομα και να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι. Έχω την ελπίδα αυτή».

Τον τρόπο άσκησής του: «Για εμάς τους γκολκίπερ είναι πιο δύσκολο γιατί χρειαζόμαστε μπάλα και πρέπει να κάνουμε ασκήσεις με εξόδους και βουτιές. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε αυτήν την φάση. Για τους άλλους παίκτες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και ένα χαλάκι είναι πιο απλό και εύκολο. Θα ήθελα να μπορώ να δουλέψω στις εξόδους μου και στο πως πέφτω αλλά δεν γίνεται αυτό. Προσπαθώ να ασκούμαι πάντως και υπάρχει πρόγραμμα για εμάς».

Το πως περνάει τον χρόνο του: «Υπάρχει το Netflix και το playstation. Νομίζω πως για όλους μας είναι το ίδιο (γέλια). Επίσης προσπαθώ να διαβάζω αρκετά».

Τα μέτρα για την παύση της δράσης: «Ήταν κάτι υποχρεωτικό και σωστό. Αυτό που με εκπλήσσει είναι πως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό. Προφανώς και όλοι θέλουμε. Αποφεύγω επαφές και προσέχω. Έχει ειπωθεί κάτι για περιορισμό στο σπίτι για έναν μήνα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι μόνο για τόσο».

Τις προβληματικές συμπεριφορές: «Ναι δεν μου άρεσε αυτό που είδα στην Γαλλία με ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που δεν καταλάβαιναν και θεωρούσαν ότι ήταν αστείο όλο αυτό. Και στην Ελλάδα ορισμένοι πήγαν σε παραλίες και μετά σωστά η Κυβέρνηση πήρε πιο αυστηρά μέτρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα σωστά βήματα και να προσαρμοστούμε»

Την αγωνιστική δράση και το ενδεχόμενο φιλικών: «Φιλικά παιχνίδια; Όχι δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν σε αυτήν την φάση. Εάν με ρωτάτε πάντως τα φιλικά θα βοηθούσαν γιατί όταν και εφόσον μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θα είναι σαν μία νέα σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο μήπως και μπορέσουμε να αρχίσουμε ξανά. Έχει τονιστεί πως λόγω ζέστης μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024