Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ : Κέρδισε τον ρόλο αφηγήτριας στο ντοκιμαντέρ «Elephant»

Μέγκαν Μαρκλ : Κέρδισε τον ρόλο αφηγήτριας στο ντοκιμαντέρ «Elephant»

H Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του θεάματος

Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature που θα είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου, ανακοίνωσε η Walt Disney Studios.

View this post on Instagram

😍🐘 @meghanmarkle_official — 𝐌𝐞𝐠𝐡𝐚𝐧 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐧𝐚𝐫𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐲 “𝐄𝐥𝐞𝐩𝐡𝐚𝐧𝐭,” 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡 𝐢𝐬 𝐬𝐞𝐭 𝐭𝐨 𝐝𝐞𝐛𝐮𝐭 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟑 𝐨𝐧 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲 𝐏𝐥𝐮𝐬, 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨 𝐚𝐧𝐧𝐨𝐮𝐧𝐜𝐞𝐝 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲.⁣⁣ ⁣⁣ In support of “Elephants,” Disneynature and the Disney Conservation Fund are donating to Elephants Without Borders, an organization working to protect the elephants living in Botswana. ⁣⁣ ⁣⁣ The film follows an African elephant named Shani and her male child Jomo as they migrate with their herd and its matriarch, Gaia, across the Kalahari Desert in Botswana. A press release from Disney Plus noted that the elephants face “brutal heat, dwindling resources and persistent predators, as they follow in their ancestor’s footsteps on a quest to reach a lush, green paradise.”⁣⁣ ⁣⁣ 𝐈 𝐜𝐚𝐧’𝐭 𝐰𝐚𝐢𝐭 𝐭𝐨 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐦𝐨𝐯𝐢𝐞 😍 𝐚𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐠𝐨𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐢𝐭?

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Είναι το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει η Μέγκαν Μαρκλ, από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στις 31 Μαρτίου η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, Δούκισσα και Δούκας του Σάσσεξ θα εγκαταλείψουν τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Disneynature αναφέρει τη Μαρκλ ως «Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ» χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο «HRH» (Her Royal Highness).

Η Μέγκαν Μαρκλ συμφώνησε με τη Disney να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, που θα επιλέξει η ίδια.

Με το ντοκιμαντέρ θα στηριχθεί η οργάνωση «Elephants Without Borders» τις προσπάθειες της οποίας για την προστασία του αφρικανικού ελέφαντα είδαν από κοντά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του το 2017 στη διάρκεια ταξιδιού τους στη Μποτσουάνα.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί, σύμφωνα με το Variety, την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo καθώς μεταναστεύουν μαζί με το κοπάδι τους και τη μητριάρχη του, Gaia, μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα.

Σύμφωνα με το Disney Plus οι ελέφαντες αντιμετωπίζουν «ακραία ζέστη, έλλειψη τροφής και επίμονα αρπακτικά, καθώς ακολουθούν τα βήματα των προγόνων τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024