Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχαηλίδου στο MEGA: Πιθανή η διεύρυνση των δικαιούχων για το επίδομα των 800 ευρώ

Μιχαηλίδου στο MEGA: Πιθανή η διεύρυνση των δικαιούχων για το επίδομα των 800 ευρώ

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μιχαηλίδου, η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ έχουν ανοίξει, ενώ έχουν δοθεί η κατάλληλες οδηγίες σε εργοδότες και εργαζόμενους για τη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» για τις εξελίξεις που επιφέρει ο κοροναϊός στην αγορά εργασίας και τις κινήσεις ενίσχυσης που προωθεί η κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μιχαηλίδου, η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ έχουν ανοίξει, ενώ έχουν δοθεί η κατάλληλες οδηγίες σε εργοδότες και εργαζόμενους για τη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων.

Παράλληλα, η υφυπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι εξετάζεται η επέκταση του μέτρου σε περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων.

«Εργαζόμαστε εντατικά και μεταβάλουμε συνεχώς τους κλάδους που εντάσσονται στα μέτρα ενίσχυσης» σημείωσε χαρακτηριστικά, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα με σιγουριά ποιοι κλάδοι θα μπουν στα μέτρα ενίσχυσης.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στα εργασιακά και τη δυνατότητα που έχουν οι εργοδότες των οποίων οι επιχειρήσεις παραμένουν ανοιχτές για εφαρμογή της 15νθήμερης απασχόλησης των εργαζομένων, η Δόμνα Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι είναι ένα μέτρο από την εποχή της δεκαετίας του ’90 και έχει σκοπό να βοηθήσει ώστε να μην βάλουν λουκέτο οι επιχειρήσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024