Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Σταμάτησαν δωρεά οργάνων λόγω του ιού - Μετά θάνατον κρούσμα

Κοροναϊός: Σταμάτησαν δωρεά οργάνων λόγω του ιού – Μετά θάνατον κρούσμα

Αναμένεται να διευκρινιστεί αν ο νεκρός περιλαμβάνεται στα 26 θύματα του κοροναϊού στη χώρα μας, ωστόσο δεν ξέρουμε μέχρι στιγμής αν η νόσος ήταν καθοριστικός επιβαρυντικός παράγοντας του θανάτου του

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, καθώς και ο αριθμός των νεκρών οι οποίοι πλέον ανέρχονται σε 26, τέσσερις εκ των οποίων έχασαν τη ζωή του την Πέμπτη. Ωστόσο, ανησυχία φαίνεται πως προκαλεί η ιστορία του ενός 54χρονου στον «Αττικόν» ο οποίος κατέληξε.

Σύμφωνα με το κεντρικό ειδήσεων του Alpha, o άνδρας είχε μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με εγκεφαλικό. Εκεί υπεβλήθη σε τεστ για κοροναϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Τρεις μέρες μετά κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός Οι οικείοι του, λοιπόν, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του μετά τον θάνατο του σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Όταν ο 54χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίου του Alpha, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την δωρεά οργάνων και, υποχρεωτικά, πραγματοποιήθηκε ξανά τεστ για τον Covid-19.

Το δείγμα που ελήφθη αυτή τη φορά βγήκε θετικό και έτσι διακόπηκε άμεσα η διαδικασία της δωρεάς οργάνων.

Αναμένεται να διευκρινιστεί αν ο νεκρός περιλαμβάνεται στα 26 θύματα του κοροναϊού στη χώρα μας, ωστόσο δεν ξέρουμε μέχρι στιγμής αν η νόσος ήταν καθοριστικός επιβαρυντικός παράγοντας του θανάτου του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024