Η απάντηση του Τσιόδρα σε όσους αντέδρασαν επειδή έψαλε σε εκκλησία
Οι περισσότεροι τον επέκριναν γιατί δεν τήρησε την εντολή να μείνουμε στο σπίτι και πήγε σε μια εκκλησία, η οποία όμως ήταν άδεια και ο ίδιος ο μοναδικός ψάλτης.
Οι περισσότεροι τον επέκριναν γιατί δεν τήρησε την εντολή να μείνουμε στο σπίτι και πήγε σε μια εκκλησία, η οποία όμως ήταν άδεια και ο ίδιος ο μοναδικός ψάλτης.
Βέβαια εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι δεν τηρεί όσα προτρέπει τους πολίτες να κάνουν, αγνόησαν το γεγονός πως ο Σωτήρης Τσιόδρας συνήθιζε να ψέλνει στην εκκλησία της ενορίας του και πριν από την κρίση.
Οι χρήστες στα social media δημιούργησαν και trend στο Twitter #ΨέλνουμεΣπίτι με αποτέλεσμα ο κ. Τσιόδρας, επίσης μέσω Twitter να απαντήσει σε έναν από αυτούς και κατ’ επέκταση σε όλους.
«Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1.000 τ.μ. – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε», έγραψε απαντώντας σε χρήστη που ανέφερε στην ανάρτησή του.
Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1000 τετ μέτρα – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).