Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη-σοκ : Ρατσιστικές ομάδες επιχειρούν τη διάδοση του κοροναϊού σε Εβραίους και αστυνομικούς

Αποκάλυψη-σοκ : Ρατσιστικές ομάδες επιχειρούν τη διάδοση του κοροναϊού σε Εβραίους και αστυνομικούς

Ρατσιστικές εξτρεμιστικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί και άλλων υπέρμαχων της υπεροχής των λευκών, ενθαρρύνουν τα μέλη τους που προσβάλλονται από τον νέο κοροναϊό να διασπείρουν τη μόλυνση στους αστυνομικούς και τους Εβραίους.

Ρατσιστικές εξτρεμιστικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί και άλλων υπέρμαχων της υπεροχής των λευκών, ενθαρρύνουν τα μέλη τους που προσβάλλονται από τον νέο κοροναϊό να διασπείρουν τη μόλυνση στους αστυνομικούς και τους Εβραίους, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI).

Να διασπείρουν τον ιό»

Σε προειδοποίηση του γραφείου του FBI στη Νέα Υόρκη, η οποία περιήλθε σε γνώση του ABC News, αναφέρεται ότι «μέλη εξτρεμιστικών ομάδων ενθαρρύνουν το ένα το άλλο να διασπείρουν τον ιό, εφόσον έχουν μολυνθεί, μέσω σωματικών υγρών και προσωπικών αλληλεπιδράσεων».

Η προειδοποίηση του FBI, η οποία εστάλη την Πέμπτη, ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι οι εξτρεμιστές ζητούν από τους οπαδούς τους να προσπαθήσουν, χρησιμοποιώντας δοχεία ψεκασμού, να μεταδώσουν τα σωματικά υγρά στους αστυνομικούς που περιπολούν στον δρόμο.

Οι εξτρεμιστές κατευθύνουν επίσης τους οπαδούς να μεταδώσουν την ασθένεια στους Εβραίους, πηγαίνοντας «σε οποιοδήποτε μέρος μπορούν να συγκεντρωθούν, όπως αγορές, πολιτικά γραφεία, επιχειρήσεις και τόπους λατρείας».

Εντόπισαν συζητήσεις

«Οι αντικυβερνητικοί στην Αμερική αρέσκονται να στοχεύουν τους αστυνομικούς ως σύμβολα της εξουσίας της Αμερικής», δήλωσε ο Ντον Μάιαλεκ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ενωσης Ομοσπονδιακών Αστυνομικών (FLEOA) και συνεργάτης του ABC News.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αυτή είναι η στόχευσή τους σε μια περίοδο κρίσης για το έθνος», πρόσθεσε.

Οι οργανώσεις που παρακολουθούν στο Διαδίκτυο για τα μηνύματα των υπέρμαχων της υπεροχής των λευκών έχουν εντοπίσει συζητήσεις που διεξάγονται εδώ και εβδομάδες στις οποίες κατηγορούν τους Εβραίους και τους ηγέτες τους τόσο για τον κοροναϊό όσο και για την παγκόσμια αντίδραση, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής όλων των βασικών κυβερνητικών λειτουργιών σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη, το Νιού Τζέρσεϊ και η Καλιφόρνια.

«Τον έφτιαξαν οι Εβραίοι»

«Από την προώθηση της ιδέας ότι οι Εβραίοι έφτιαξαν τον νέο κοροναϊό για να πουλήσουν εμβόλια μέχρι την ενθάρρυνση των μολυσμένων οπαδών τους να προσπαθήσουν να διασπείρουν την ασθένεια στην εβραϊκή κοινότητα και τους αστυνομικούς, καθώς ο νέος ιός έχει εξαπλωθεί, παρατηρήσαμε πώς οι υπέρμαχοι της υπεροχής των λευκών, οι νεοναζί και άλλοι το έχουν χρησιμοποιήσει για να διαδώσουν τις δικές τους θεωρίες συνωμοσίας, να παραπληροφορήσουν και να προτρέψουν σε πράξεις βίας μέσα από τις ηλεκτρονικές τους πλατφόρμες », δήλωσε ο Μάικλ Μάστερς, επικεφαλής του Δικτύου Ασφαλών Κοινοτήτων, ομάδας που συντονίζει την ασφάλεια των εβραϊκών οργανώσεων και των συναγωγών σε όλη τη χώρα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024