Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξανά MVP ο Αντετοκούνμπο, αν...»

«Ξανά MVP ο Αντετοκούνμπο, αν…»

Ο υπερηχητικός Γιάννης και η πρόβλεψη του Bleacher Report σε περίπτωση που το NBA επιστρέψει απευθείας για τα πλει-οφ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Bleacher Report», ο Έλληνας Superstar, Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κατακτήσει το βραβείο του MVP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τον ακολουθεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διεκδικώντας την δεύτερη θέση στον πίνακα, καθώς πραγματοποιεί μία ναι μεν φανταστική σεζόν, αλλά υπολείπεται του «Greek Freak». Σε μια διαδικασία που φυσικά έχει συγκεκριμένο παρανομαστή. Ότι έχει συμβεί ως εδώ.

Οι Μπακς πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν, καθώς έχουν πενήντα-τρεις νίκες και μόλις δώδεκα ήττες. Πρωταγωνιστής των «ελαφιών» φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με αριθμούς που ζαλίζουν ακόμη και στην ανάγνωση: Τριάντα πόντοι, δεκατέσσερα ριμπάουντ, έξι ασίστ. Μια μπάντα που παίζει τα πάντα.

Οι Λέικερς του ΛεΜπρον ακολουθούν με σαράντα εννέα νίκες και δεκατέσσερις ήττες. Ο Βασιλιάς έτρεξε ως εδώ τη σεζόν με είκοσι έξι πόντους, οχτώ ριμπάουντ και κυρίως με έντεκα ασίστ: Δείγμα του νέου τρόπου παιχνιδιού του.

Φυσικά η ευχή όλων είναι και το NBA να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παρκέ και τις… οθόνες μας. Θα είναι μια απόδειξη πως τα πράγματα πάνε καλύτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία.

Αν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο; Ο Γιάννης θα πρέπει να νιώθει ήδη ξανά MVP, σε έναν τίτλο που μπορεί να ανακοινώνεται στο φινάλε της σεζόν αλλά αφορά αποκλειστικά σε όσα συμβαίνουν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν ο μεγάλος Στεφ Κάρι. Το «αφεντικό» των Γουόριορς την περίοδο 2014-2016.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024