Πριν λίγες μέρες ο Τσίκο Ζεράλδες είχε ενημερώσει μέσω ανάρτησης στο instagram ότι είναι στη διάθεση όποιου έχει ανάγκη, αυτές τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας, για να του κάνει τα ψώνια και ό,τι άλλο χρειάζεται.
Και όπως φαίνεται ο Πορτογάλος δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά πέρασε και στις πράξεις.
Μιλώντας στην εκπομπή Bola Branca του Radio Renascenca, ο παίκτης της Σπόρτινγκ που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στην Ένωση δήλωσε πως: «Για όσους δεν μπορούν να πάνε στο σούπερμαρκετ ή στα φαρμακεία, είμαι διαθέσιμος να κάνω εγώ τα ψώνια τους.
Θα το κάνω τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας. Θα τα αφήνω έξω από την πόρτα τους».
Λίγο αργότερα στη συνέχεια της συνέντευξης, παραδέχτηκε μάλιστα ότι ήδη έχει βοηθήσει ανθρώπους που είχαν ανάγκη και επικοινώνησαν μαζί του όταν είδαν την ανάρτηση στο instagram. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το δικό του παράδειγμα.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία