Μένουμε σπίτι κι η μουσική είναι σύντροφός μας. Ο Γιώργος Μπόγρης καταθέτει προτάσεις από όλη τη μουσική γκάμα, δεν μπορεί μια θα σας ταιριάξει.

Από τη στιγμή που πρέπει να μένουμε σπίτι, όχι μόνο για τη δική μας υγεία, αλλά για να περιορίσουμε συνολικά το κακό, η μουσική είναι απαραίτητος σύντροφος.

Έτσι κι αλλιώς πρέπει να είναι, πόσο μάλλον τώρα που είμαστε αρκετές ώρες άπραγοι. Ο Γιώργος Μπόγρης αντιλήφθηκε αυτή την ανάγκη κι ήρθε να καταθέσει τις δικές του μουσικές προτάσεις.

Μεγάλη γκάμα, από τον Βασίλη Καρρά μέχρι τον Λεξ, ο ίδιος προτιμά να αυτοσαρκάζεται από το να τραγουδά, πέρασμα από τη ροκ σκηνή μέχρι το hip hop, μοιάζει να είναι η δική του μουσική διαδρομή στον χρόνο.

Σίγουρα θα βρείτε 2-3 κομμάτια που να σας αρέσουν, άλλωστε το βίντεο που με χιούμορ έφτιαξε διαρκεί 8 λεπτά κι έχει αρκετά γνωστά κομμάτια.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν είμαστε αναγκασμένοι να περάσουμε αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι, με τον Μπόγρη δύσκολα βαριέσαι.

Κι επειδή αυτό που δείχνει δεν έχει την παραμικρή απόσταση από αυτό που είναι, έχει αυθεντικά στοιχεία, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσετε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr