Τη δυνατότητα για ιατρικές συνταγές με γραπτό μήνυμα στο κινητό των πολιτών, online εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις και νέα εργαλεία για να μείνει το κράτος ανοικτό εν μέσω πανδημίας φέρνει εσπευσμένα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. «Ο σχεδιασμός μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους δεν ανατρέπεται. Επιταχύνεται» λέει και χαρακτηρίζει την ψηφιακή πύλη […]

Τη δυνατότητα για ιατρικές συνταγές με γραπτό μήνυμα στο κινητό των πολιτών, online εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις και νέα εργαλεία για να μείνει το κράτος ανοικτό εν μέσω πανδημίας φέρνει εσπευσμένα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Ο σχεδιασμός μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους δεν ανατρέπεται. Επιταχύνεται» λέει και χαρακτηρίζει την ψηφιακή πύλη gov.gr «μέσο καταπολέμησης μιας πανδημίας».

Απαντά στις ανησυχίες για τις αντοχές του δικτύου τηλεπικοινωνιών και μιλά για την πρωτοβουλία της Ελλάδας για ευρωπαϊκή βιντεοδιάσκεψη σχετική με τις ψηφιακές προκλήσεις.

-Πώς θα εφαρμοστεί η εξ αποστάσεως συνταγογράφηση. Ο κ. Πιερρακάκης εξηγεί

-Θα κερδίσει η κυβέρνηση το μεγάλο στοίχημα να μείνει ανοικτό το κράτος;

-Τα μέτρα που λαμβάνονται για να αντέξουν οι -ζωτικής σημασίας- τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr