Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Χατζηκουτσέλης : Το συγκινητικό «αντίο» του Κρατερού Κατσούλη

Πάνος Χατζηκουτσέλης : Το συγκινητικό «αντίο» του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρετά τον «Δάσκαλο» Πάνο Χατζηκουτσέλη με τον πιο τρυφερό τρόπο

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Πάνος Χατζηκουτσέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε ότι η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη θα γίνει την Τρίτη (24 στον Μαραθώνα.

Ωστόσο, η παράκληση της ανιψιάς του είναι να μην παρευρεθεί κανείς, λόγω του ότι απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των 10 ατόμων, εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

View this post on Instagram

Εφυγε σήμερα από κοντά μας ο καλός και πολυτάλαντος φιλος και συνάδελφός μας ο γλυκύτατος Πάνος Χατζηκουτσέλης… Η ανηψια του Αση Χατζηκουτσελη μας παρακαλει μια και στην κηδεια,που θα γινει την Τριτη στον Μαραθώνα, δεν επιτρεπεται να παμε (συναθροιση 10 ατόμων ), αντι στεφανων και λουλουδιών όποιος θελει να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση των σκοπων του Ταμείου Αλληλοβοηθείαςτου Σωματειου Ελλήνων Ηθοποιων..αριθ.λογαριασμου Εurobank 0026-0215-40-0100392909…στην μνήμη του αγαπημένου μας Πάνου.

A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) on

Το συγκινητικό «αντίο» του Κρατερού Κατσούλη στον δάσκαλό του

Η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας αλλά και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ανάμεσά τους και ο Κρατερός Κατσούλης τον οποίο χαρακτήρισε «Δάσκαλο».

«Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου.

Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων.

Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο.

Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ.

Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία», γράφει στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση του Κρατερού στο Instagram:

View this post on Instagram

Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε … έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα… ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος»μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα… και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων. Πριν τις σχολές, πριν από όλα … Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε … αγάπη φως ευλογία ❤️☀️🙏

A post shared by @ krateroskatsoulis on

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024