Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Έκκληση Παπαστεργίου να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους

Κοροναϊός : Έκκληση Παπαστεργίου να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους

Κάλεσμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους – Τι ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια και στις πόλεις τους, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του φονικού κοροναϊού.

Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ. να αρχίσουν να διενεργούν επισταμένους ελέγχους όσον αφορά τα πρόσωπα που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι δεν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα των 14 ημερών.

Παράλληλα, ζήτησε να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους και άλλες περιοχές, όπου, παρά τις οδηγίες, πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

Η κατάσταση στη χώρα απαιτεί σεβασμό στο κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, αλλά και προσωπική ευθύνη καθενός την ώρα που οι νεκροί από την πανδημία αυξάνονται, δυστυχώς, και στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο κ. Παπαστεργίου προέβη και σε προσωπική ανάρτηση στο Facebook, όπου στηλιτεύει την αθρόα μετακίνηση πολιτών από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024