Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H 24χρονη με κοροναϊό που γέννησε στο «Αττικόν» συγκινεί  -«Βλέπω το μωρό από φωτογραφίες»

H 24χρονη με κοροναϊό που γέννησε στο «Αττικόν» συγκινεί -«Βλέπω το μωρό από φωτογραφίες»

Η νεαρή γυναίκα διαγνώστηκε θετική στον νέο ιό στις 18 Μαρτίου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει.

Τις πρώτες δηλώσεις on camera έκανε η 24χρονη που πριν από τρεις ημέρες γέννησε το τρίτο της παιδί στο νοσοκομείο «Αττικόν», έχοντας εντοπιστεί θετική στον κοροναϊό.

Η νεαρή γυναίκα διαγνώστηκε θετική στον νέο ιό στις 18 Μαρτίου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει. Τελικά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ωστόσο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κρατήσει στην αγκαλιά της και το βλέπει μόνο από φωτογραφίες.

Το βρέφος μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του έγιναν είναι αρνητικό στον κοροναϊό. Στην ευχάριστη είδηση μέσα στη δύσκολή περίοδο που διανύει η χώρα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη είχε αναφερθεί και ο Βασίλης Κικίλιας. «Και μέσα στις δυσκολίες γεννήθηκε η ελπίδα», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter.

Δεν είχα συμπτώματα οπότε δεν πίστευα ότι το μωρό θα έχει τον ιό.

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένω πότε θα βγω. Δεν είχα συμπτώματα οπότε δεν πίστευα ότι το μωρό θα έχει τον ιό. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα βγω από το νοσοκομείο. Είχα πονόλαιμο, μία φορά έκανα 37.2 και από τότε είμαι πολύ καλά. Ενημερώθηκα Τετάρτη πρωί ότι έχω κοροναϊό και Τετάρτη μεσημέρι μπήκα για να γεννήσω», είπε η 24χρονη μητέρα στην εκπομπή «Μαζί σου».

Δεν πήρα αγκαλιά το μωρό. Μου το έδειξαν από μακριά

«Πιστεύω στον Θεό, ήμουν πολύ δυνατή, σκεφτόμουν θετικά και όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρω πώς κόλλησα. Εμενα σπίτι, αλλά πήγαινα μόνο στο νοσοκομείο για να με δει ο γιατρός. Ο σύζυγός μου δεν έχει σύμπτωμα, δεν έχει κάνει το τεστ, κάθεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και μας περιμένει σπίτι».

«Δεν πήρα αγκαλιά το μωρό. Μου το έδειξαν από μακριά. Δεν έχω επαφή, το βλέπω από φωτογραφίες. Όλοι μας στηρίζουν, προσπαθώ να είμαι καλά ψυχολογικά. Περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να πάμε σπίτι».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024