Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος κοροναϊός; Οι Guns Ν' Roses έδωσαν συναυλία με 40.000 θεατές

Ποιος κοροναϊός; Οι Guns Ν’ Roses έδωσαν συναυλία με 40.000 θεατές

Το συγκρότημα εμφανίστηκε μπροστά σε 40.000 φανς σαν να μην υπήρχε η απειλή του κοροναϊού

Οι συναυλίες που έδωσαν οι Lewis Capaldi και οι Stereophonics το περασμένο Σαββατοκύριακο, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού,φαίνεται πως δεν ήταν οι μόνες καθώς και οι Guns Ν’ Roses, απτόητοι έδωσαν τη δική τους συναυλία αυτή τη φορά στο Μεξικό.

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 14 Μαρτίου μπροστά σε 40.000 φανς σαν να μην υπήρχε η απειλή του κοροναϊού, και για να μην χαθούν τα έσοδα από τα χιλιάδες εισιτήρια που είχαν πουληθεί.

Οι Guns Ν’ Roses μαλιστα δημοσίευσαν και φωτογραφίες από τη συναυλία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας Thank you Mexico City!

View this post on Instagram

Thank you, Mexico City! 🤘🇲🇽

A post shared by Guns N' Roses (@gunsnroses) on

Θύελλα αντιδράσεων

Ακολούθησαν αμέσως δεκάδες οργισμένα σχόλια, όπως «Είσαστε εντελώς ανεύθυνοι», «Είστε αηδιαστικοί», «Γιατί βάλατε χιλιάδες φανς σας σε κίνδυνο;» και πολλά ακόμα στο ίδιο ύφος.

Οι Guns Ν’ Roses, που βρίσκονται σε περιοδεία, ανέβαλλαν τη συναυλία τους στην Κόστα Ρίκα που ήταν να γίνει στις 18 Μαρτίου, αν και πολλοί λένε ότι δεν είχαν πρόβλημα να την κάνουν, αλλά εκεί, την απαγόρευσαν οι αρχές.

Η δήμαρχος της πόλης , Claudia Sheinbaum, επικαλέστηκε ως βασικό λόγο για τη μη ακύρωση του φεστιβάλ, το ότι, «θα υπήρχαν οικονομικές επιπτώσεις», το οποίο μάλλον σημαίνει ότι, θα είχαν ζημιά οι διοργανωτές.

Ανέφερε επίσης ότι το Μεξικό βρίσκεται ακόμη στην Φάση 1 του κοροναϊού και άρα –κατά τη γνώμη της- δεν υπήρχε λόγος να ακυρωθεί το φεστιβάλ.

Συνεπώς, και όπως λένε πολλοί, δεν είναι μόνο οι Guns n Roses και οι διοργανωτές που αδιαφόρησαν για να μη χαθούν χρήματα, είναι και οι αρχές της πόλης που δεν έχουν πάρει είδηση τι σημαίνει κορονοϊός.

«Δεν αδιαφορήσαμε, λάβαμε μέτρα!» ισχυρίστηκαν από τη μεριά τους  οι διοργανωτές, θερμομετρώντας τους εισερχόμενους στον χώρο του φεστιβάλ δίνοντας οδηγίες να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από την άλλη λένε μια διαφορετική ιστορία…

https://www.youtube.com/watch?v=l4d8EKK1hOw

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024