
Συνεχίστηκε ο μεγάλος κατήφορος της Wall Street
Το Χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη συνέχισε την καθοδική πορεία του και χθες Παρασκευή, τελευταία ημέρα της χειρότερης εβδομάδας που έχει γνωρίσει μετά την κρίση του 2008.
Το Χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη συνέχισε την καθοδική πορεία του και χθες Παρασκευή, τελευταία ημέρα της χειρότερης εβδομάδας που έχει γνωρίσει μετά την κρίση του 2008, καθώς τα δισεκατομμύρια που υποσχέθηκαν οι αρχές δεν κατεύνασαν τους φόβους για μεγάλη ύφεση.
Ιστορική πτώση… για Dow Jones
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έχασε 4,55% (17,3% από τις αρχές της εβδομάδας) και έκλεισε στις 19.173,98 μονάδες.
Η συνεδρίαση της Δευτέρας ήταν η χειρότερη για αυτόν τον δείκτη από τον Οκτώβριο του 1987.
Χθες, έκλεισε κάτω από το επίπεδο στο οποίο βρισκόταν όταν ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου 2017.
Βαριές απώλειες για Nasdaq και S&P 500
Ο Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας υποχώρησε χθες στις 6.879,52 μονάδες, μειωμένος κατά 3,79% (απώλειες 12,6% μέσα σε μία εβδομάδα).
Ο δείκτης Standard & Poor’s 500 που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έπεσε στις 2.304,92 μονάδες, με απώλειες 4,34% (15% από τις αρχές της εβδομάδας).
Πηγή: ΑΠΕ
- Η εκστρατεία εκδίκησης του Τραμπ εναντίον Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων μπορεί να κοστίσει τον Νοέμβριο
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν






