
La Liga: Ο κοροναϊός φέρνει σκέψεις για αγώνες ισπανικού πρωταθλήματος κάθε 48 ώρες
Η La Liga εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρξουν αγώνες κάθε 48 ώρες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέ Τεμπάς, συνεχίζει να είναι πολύ αισιόδοξος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.
Όπως μάλιστα αποκάλυψε η εκπομπή «El Partidazo de COPE», «η LaLiga σκέφτεται, στο χειρότερο σενάριο, να γίνονται αγώνες κάθε 48 ώρες λόγω του προγράμματος».
Βέβαια ακόμα όπως ξεκαθάρισε είναι ολα στον αέρα πολύ απλά γιατί στην Ισπανία είναι σε πλήρη έξαρση ο ιός και τα κρούσματα αυξάνονται κατά εκατοντάδες καθημερινά, ενώ και η θνησιμότητα δυστυχώς είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν όλα πάνε καλά, η La Liga σχεδιάζει τα πρωταθλήματα σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθούν έως τις 30 Ιουνίου .
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι


