
Κοροναϊός – Έξαλλος ο πρόεδρος της Σερβίας με τον Γιόβιτς: «Αν βγει από το σπίτι του θα συλληφθεί»
Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς... απείλησε τον Γιόβιτς με σύλληψη σε περίπτωση που επιχειρήσει να βγει από το σπίτι στο οποίο βρίσκεται στο Βελιγράδι!
Ο Τρέι Τόμπκινς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και αυτόματα το αθλητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκε σε καραντίνα. Επειδή οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ συστεγάζονται, όλοι οι παίκτες πήραν οδηγίες να περιοριστούν στο σπίτι τους.
Ωστόσο, ένας όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο Λούκα Γιόβιτς ταξίδεψε από τη Μαδρίτη στη Σερβία, παρά τις σαφείς εντολές της διοίκησης προκειμένου να είναι δίπλα στη γυναίκα του για τα γενέθλια της.
Ο Γιόβιτς ταξίδεψε με άδεια της βασίλισσας, αφού έλαβε χαρτί που έγραφε ότι ο λόγος ήταν ιατρικός, καθώς το παιδί του έχει πρόβλημα υγείας, με ιδιωτικό αεροπλάνο, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που έπρεπε εξαιτίας του κορωνοϊού.
Παρόλα αυτά έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Σερβία, καθώς ακόμα και ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς ασχολήθηκε με το θέμα, ενώ… απείλησε τον Γιόβιτς με σύλληψη σε περίπτωση που επιχειρήσει να βγει από το σπίτι στο οποίο βρίσκεται στο Βελιγράδι!
«Ίσως να έχει μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε, αλλά θέλω να γνωρίζει πως είναι ξεκάθαρο ότι οι δικές μας ζωές είναι πάνω από τα εκατομμύριά του» ήταν η αυστηρή κριτική του Βούτσιτς στον Γιόβιτς.
- Σαράντα αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο – Μάχη σε πέντε μέτωπα για τους πυροσβέστες
- Καλλιθέα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού της 37χρονης εγκύου από τον σύντροφό της
- Συρία: Ο Γκουτέρες ζητά να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της χώρας
- Η μητέρα του Μπεν και του Κέισι Άφλεκ, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών – Η τελευταία επιθυμία της
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Φιλική ήττα για τη Ναϊμέγκεν από την Έλβερσμπεργκ (1-0)
- Ιράν: Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στον πόλεμο της Υεμένης, λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί
