Έβρος : Νέα απόπειρα μαζικής εισόδου προσφύγων
Οι ελληνικές αρχές που επιτηρούν τον Έβρο απέκρουσαν την έφοδο, ένας ωστόσο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τις πέτρες και τις μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν.
Νέο αιφνιδιασμό επιχείρησαν χθες ομάδες προσφύγων, επιχειρώντας να περάσουν τα ελληνικά σύνορα μέσα από το δάσος στις Καστανιές.
Οι ελληνικές αρχές που επιτηρούν τον Έβρο απέκρουσαν την έφοδο, ένας ωστόσο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τις πέτρες και τις μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν.
Επρόκειτο για μια ακόμα απόπειρα αιφνιδιασμού της ελληνικής πλευράς μέσα στις τελευταίες 48 ώρες που έπεσε στο κενό.
Όλα δείχνουν πως μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η Τουρκία θέλει να αυξήσει και πάλι την πίεση στην Ελλάδα.
Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμούν πως οι επιθέσεις στην μεθόριο του Έβρου θα συνεχιστούν με απόπειρες και σε άλλα σημεία.
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Σχέσεις: Πόση «δύναμη» έχουμε πάνω στον σύντροφό μας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442