Οι ελληνικές αρχές που επιτηρούν τον Έβρο απέκρουσαν την έφοδο, ένας ωστόσο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τις πέτρες και τις μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν.
Νέο αιφνιδιασμό επιχείρησαν χθες ομάδες προσφύγων, επιχειρώντας να περάσουν τα ελληνικά σύνορα μέσα από το δάσος στις Καστανιές.
Οι ελληνικές αρχές που επιτηρούν τον Έβρο απέκρουσαν την έφοδο, ένας ωστόσο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τις πέτρες και τις μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν.
Επρόκειτο για μια ακόμα απόπειρα αιφνιδιασμού της ελληνικής πλευράς μέσα στις τελευταίες 48 ώρες που έπεσε στο κενό.
Όλα δείχνουν πως μετά από μια μικρή ανάπαυλα, η Τουρκία θέλει να αυξήσει και πάλι την πίεση στην Ελλάδα.
Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμούν πως οι επιθέσεις στην μεθόριο του Έβρου θα συνεχιστούν με απόπειρες και σε άλλα σημεία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα